Minus încă o hârțoagă – Certificatul de înmatriculare ar putea să nu mai fie obligatoriu pe teritoriul Republicii Moldova

0
453

“Una din preferatele mele ocupații este să elimin hârțoagele. Deci, minus încă o hârțoagă. Vrem să anulăm obligativitatea prezentării fizice a certificatului de înmatriculare pe teritoriul Republicii Moldova. Va trebui să-l aveți fizic cu voi doar când călătoriți peste hotarele țării. Pe teritoriul Republicii Moldova datele din certificatul de înmatriculare pot fi verificate online. O să ajustăm legislația”, scrie într-o postare pe o rețea de socializare deputatul Dumitru Alaiba.

Astfel, va fi exclusă și amenda de 300 de lei, care trebuie achitată dacă ai uitat acasă Certificatul de înmatriculare… Vă reamintim că, la sfârșitul anului trecut a fost  exclusă obligativitatea deținerii permisului de conducere (a plasticului), pe teritoriul Republicii Moldova. atât autovehicul, cât și pe ei, fără prezentarea fizică a actelor.

 

 

Articolul precedentMunicipiul Soroca va beneficia de suport în cadrul Fondului de Granturi Regionale
Articolul următorBucureștiul recunoaște diplomele de studii eliberate de Chișinău
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.