Mihail Borș, presat să plece anterior de la DSE Soroca, a revenit la conducerea instituției

0
2627

Mihail Borș a revenit de la începutul acestui an în funcția de Șef al Direcției Situații Excepționale Soroca. Acesta a deținut anterior aceiași funcție, dar a fost presat de factorii politici să plece, și în ultima perioadă a activat în cadrul aceleiași structuri din municipiul Bălți.

Mihail Borș a fost numit în baza unui ordin semnat de Ana Revenco, Ministra Afacerilor Interne, la începutul lunii ianuarie. Printre prioritățile sale, ne-a spus Mihail Borș, este și trecerea instituției la energie verde. „Ne gândim să scriem un proiect, ca să instalăm baterii solare sau alte surse alternative de energie, ca să facem economie la utilizarea energiei electrice, dar și la încălzire. Poate așa vom scăpa de lemne și cărbuni, cu care ne încălzim în prezent.”

Cât privește presiunea la care a fost supus anterior pentru a pleca de la cârma Direcției Situații Excepționale Soroca, am stabilit că ne va informa mai detaliat suplimentar.

Articolul precedent26.530 lei + 1.330 de euro + 850 RONI = banii adunați de Biserica „Sfinții Martiri Brâncoveni” pentru ajutorarea a șapte copilași bolnavi
Articolul următorColinde de la Nimereuca la Concursul „Colindul și Cântecul de stea – rădăcini și tradiții”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.