Miercuri, 12 aprilie, se decide – vom avea sau nu vom avea tarife mai mici la curentul electric

0
91

Recent, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat că există premise de micșorare a tarifelor și prețurilor reglementate pentru energia electrică livrată consumatorilor finali. 

Or, operatorii sistemelor de distribuție și furnizorii serviciului universal și de ultimă opțiune de energie electrică au depus la ANRE solicitările de ajustare a tarifelor și prețurilor reglementate pentru energia electrică livrată consumatorilor finali. Aceste solicitări vor fi examinate la ședința membrii Consiliului de Administrare al ANRE de miercuri, 12 aprilie.

Vă reamintim că, Energocom a semnat un contract nou, pe jumătate de an, de achiziție a energiei electrice de la Centrala termoelectrică moldovenească din regiunea transnistreană, iar prețul de procurare este 66 dolari/MWh, cu șapte dolari mai puțin decât în ultimele patru luni.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentTudor Panici despre Vărăncăul din copilărie, atacul raider la ”Acva-Nord” și candidatura la primăria Sorocii la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorAmendă în mărime de 3.000 de lei pentru comportament agresiv și fumat în loc public! / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.