METEO : Astăzi ar putea să cadă primii fulgi …

0
55

 Pentru astăzi, meteorologii anunță temperaturi de +2 și +5 grade Celsius în nordul țării, în raioanele de Nord ale Republicii Moldova, iar la noapte s-ar putea înregistra  până la -2 grad Celsius.

Ba mai mult, în nordul și centrul republicii va ninge. Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiune atmosferică ridicată, iar cerul va fi noros. Dimineața se va forma ceață. Vântul va sufla slab, din direcția sud.

Prognoza meteo pentru 20 – 26 noiembrie

Sâmbătă se vor menține aceleași temperaturi, doar că va ninge și în sudul țării. Curios este faptul că și în 2019, tot pe data de 20 noiembrie au căzut primii fulgi. Atunci, Serviciului Hidrometeorologic de Stat a emis chiar și o avertizare de vânt puternic pe întreg teritoriul țării. Pe parcursul săptămânii viitoare vremea nu se schimbă esențial.


Articolul precedentLocuri de muncă în Soroca: angajăm lucrători în oficiu
Articolul următorÎn anul 2021, angajații din sănătate vor primi despăgubiri de 16.000 lei dacă se vor contamina până la sfârșitul anului 2020
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.