Messi este categoric: „Stați în casă!”

0
73

Jucătorii Barcelonei sunt în carantină în această perioadă, în frunte cu Leo Messi. Starul catalanilor este izolat în casă alături de familie, iar Messi a avut și el un mesaj sugestiv pentru fani, îndemnându-i pe aceștia să nu plece de acasă. În postarea de pe social-media, Messi apare alături de cei doi băieți, Mateo și Ciro.

„Acestea sunt niște zile foarte complicate pentru întreaga lume. Suntem îngrijorați din cauza a tot ce se întâmplă acum și vrem să ajutăm prin a ne pune pe noi în locul celor care suferă cel mai mult, fie că au fost ei implicați în mod direct, fie familiile și prietenii lor, care se află în prima linie și luptă în spitale sau în centrele medicale. Vreau să trimit tuturor acestor oameni multă putere și forță. Sănătatea ar trebui să fie mereu cel mai important lucru. Este un moment ieșit din comun și trebuie să ascultați indicațiile specialiștilor și ale autorităților. Doar așa putem fi eficienți.

Este momentul să fim responsabili și să stăm acasă, putem să ne bucurăm de mai mult timp cu familiile noastre pe care nu mereu îl avem. Vă trimit o îmbrățișare, sper să putem întoarce această situație în favoarea noastră cât de curând. Stați în casă”, a fost mesajul lui Leo Messi, pe Instagram.

SURSA: ProSport

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Mai bine izolați, decât intubați!
Articolul următorSingura ţară din Europa care a fost ocolită de coronavirus. Cum a reuşit?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.