Mesajul unei sorocence din Italia: „Vă scriu cu lacrimi în ochi, păziți-vă oameni buni, stați acasă, nu ieșiți, rugați-vă în familiile voastre!!!”

0
1005

O soroceancă stabilită în Italia a scris recent un mesaj în grupul SOROCA SUNT EU, de pe Facebook, în care și-a atenționat concetățenii. Vă propunem să-l citiți și voi:

Bună ziua tuturor Sorocenilor de la nordul Italiei!!! Aș vrea să mă adresez tuturor cu o rugăminte și cu adevărul care se petrece în Italia!!! Nu fiți nepăsători la realitatea zilei de azi!!! Prețuiți posibilitatea care o aveți în mâinile voastre!!! E foarte gravă situația, moare lumea 200-300 pe zi, știu că veți zice că nu vă interesează, doar vreau să vă spun realitatea!!! Ar putea să fie în Moldova aceeași situație, ceea ce nu-mi doresc pentru nimic în lume!!! La Soroca m-am născut, la Soroca am crescut, la Soroca e sufletul meu chiar dacă am fost nevoită sa plec!!! Vă scriu cu lacrimi în ochi, păziți-vă oameni buni, stați acasă, nu ieșiți, rugați-vă în familiile voastre!!! Luați învățăminte de la tot ce se petrece în lume. Nu credeți ca sunteți nemuritori. Luați exemplu de la persoane ce închid activități mergând în minusul lor, numai de a proteja lumea cum ar fi domnul Seroveț, familia Panas și alții. TREZIȚI-VĂ CÂT NU E PREA TÂRZIU!!! Doamne ajută toată lumea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.