„Masa Bucuriei” aduce zâmbete pe chipurile bătrânilor singuratici din Voloave și împrejurimi

0
171

În ajunul Paștelui, Consiliul de Elevi și un grup de elevi de la Gimnaziul Voloave au realizat un gest frumos, încântând inimile a 7 bătrâni singuratici din satele Voloave, Parcani și Redi-Cereșnovăț. Această campanie numită “Masa Bucuriei” este cel mai mare proiect național de sprijinire a oamenilor nevoiași, care își propune să cultive solidaritatea și iubirea față de aproapele prin colectarea de produse alimentare pentru masa caldă a bătrânilor singuratici.

Consiliul de Elevi și elevii gimnaziului au întreprins o serie de acțiuni prin care au informat și sensibilizat comunitatea în legătură cu necesitatea de a ajuta bătrânii și oamenii nevoiași. Coordonatoarea acțiunii, Natalia Iavorschii a transmis un mesaj către întreaga comunitate: „Să fim solidari și să sprijinim persoanele în vârstă. DĂRUIEȘTE! Fii mai bun! Am reușit să mobilizăm și să îndrumăm tinerii către această cauză nobilă. Îi felicităm pe toți cei implicați în această inițiativă și îi încurajăm să continue să ajute persoanele nevoiașe din comunitate”.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentÎn raionul Soroca vor activa două Centre de bacalaureat
Articolul următorO tânără din satul Vertiujeni a fost găsită strangulată la domiciliu. Ar fi vorba despre un suicid
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.