Mâine la Soroca ne cântă Lăutarii!

0
306

Marți, 21 decembrie 2021, Orchestra Națională „Lăutarii” vine la Soroca cu un spectacol de sărbătoare. Dirijorul Nicolae Botgros și lăutarii săi va fi însoțit de Nicolae Ciubotaru, Ioana Căpraru, Lilia Roșca și Tatiana Jacot.

SPECTACOLUL VA AVEA LOC LA PALATUL DE CULTURĂ DIN SOROCA, DE LA ORA 17:30. PENTRU A SUSȚINE ARTIȘTII ÎNDRĂGIȚI VĂ ÎNDEMNĂM SĂ PROCURAȚI BILETE LA SPECTACOL, DE LA PALATUL DE CULTURĂ.

Între timp, organizatorii împreună cu redacția „Observatorul de Nord”, a organizat un concurs în care s-au pus la bătaie 5 bilete la acest spectacol. Iată câștigătorii: Olesea Moscalu, Alexandra Sprinceana, Tatiana Moscalu, Valeria Chiriac și Victor Racila.

Câștigătorii sunt așteptați la redacție să vină după bilete, iar voi intrați acum pe canalul nostru de telegram – t.me/ObservatorulMD pentru a afla primii despre alte concursuri pe care le vom organiza!

Articolul precedentAgenția de turism ”Valentina Tur”, printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2021”
Articolul următor„Lefrucom” SRL , printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2021”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.