(Video/Foto) Magazinul AVANGARD și-a premiat clienții

0
584
????????????????????????????????????

Magazinul de materiale pentru construcție Avangard a desfășurat o acțiune fără precedent în Soroca. La 26 august, Avangard a desfășurat o tombolă, punând la bătaie premii de preț precum: patru cuptoare cu microunde, trei televizoare LED, două frigidere LG și un AUTOMOBIL de marca DACIA.

Startul acțiunii a fost dat la începutul verii, astfel clienții au avut timp destul pentru a se înregistra la tombola cu premii. Condiția a fost una pe cât de simplă, pe atât de generoasă: pentru fiecare bon de casă în valoare de minim 1000 lei, s-a oferit un bilet de participare. Astfel, cumpărătorii, pe lângă materialele de construcție, accesorii sau materiale de finisaj de care aveau nevoie, primeau și șansa de a câștiga cadouri de preț.

Duminică, într-o atmosferă festivă, în fața magazinului a avut loc tombola. Câțiva copii aleși din public au extras, rând pe rând, biletele câștigătoare. Astfel, cuptoarele cu microunde au revenit norocoșilor: Olga Atamenenco, Svetlana Coțaga, Alexandru Vârlan, Ivan Bolgar. Câșatigătorii televizoarelor LED sunt: Dumitru Tataru, Igor Saleba, Denis Mitrofan. Cele două frigidere moderne au ajuns în familiile Galinei Garaciuc și Elenei Marciuc.

Intriga cea marea fost în momentul extragerii premiului mare, deoarece tocmai două persoane cu același nume au reacționat la invitația organizatorilor. După ce au verificat numerele biletelor, juriul a anunțat câștigătorul: Vasile Preida din satul Lazo, raionul Drochia. Serghei Seroveț, directorul companiei “Avan-Const” SRL, a înmânat cheile proprietarului și l-a felicitat. Totodată, domnul Seroveț a mulțumit pentru fidelitate tuturor clienților magazinului Avangard.

Circa 27 000 de bilete au fost înregistrate la tombolă. Acțiunea desfășurată de Avangard a trezit interesul a mii de persoane, care s-au adunat în fața magazinului din toate colțurile raionului, dar și din raioanele megieșe.

 

Vasile Preida

Vasile Preida, satul Lazo, r-nul Drochia: Am avut 10 bilete. Recent am cumpărat materiale de construcții: fortan, cărămidă, ciment, scândură etc. Mă bucur mult că am câștigat mașina, o să-mi fie de mare folos în gospodărie și la livadă.

 

 

Ivan Bolgar

Ivan Bolgar: Eu îmi construiesc un garaj și lucrez cu materiale de construcții. Am făcut cumpărături aici și m-am înregistrat la tombolă. Desigur că mi-am dorit să câștig mașina, dar nu a fost să fie. Îmi pare bine și pentru acest cadou.

 

 

Igor Saleba

Igor Saleba: Cumpărați și câștigați! Am avut 18 bilete. Venim destul de des, deoarece facem reparație în apartament și toate cele necesare le cumpăr aici. Speram să câștigăm măcar un cuptor cu microunde, dar am luat un televizor. Mă bucur mult!

 

 

Galina Caraciuc

Galina Garaciuc, s. Vertiujeni, r-nul Florești: Am făcut cumpărături la Avangard acum două săptămâni, dar nu credeam că voi câștiga ceva. Mă bucur mult că unul dintre cele 19 bilete mi-a adus noroc. Frigiderul va ocupa un loc de cinste în bucătărie.

 

 

Serghei Seroveț

Serghei Seroveț, directorul Avan-Const SRL: Am avut dorința de a desfășura o tombolă pentru clienții noștri. Cunoașteți că în țara noastră este tot mai greu și mai greu de investit, adică să investești în propria persoană, în reparație, în business. Și, pentru a mai înviora oamenii, în semn de solidaritate și ca răsplată pentru curajul lor de a investi acasă, în țară, și pentru a le oferi o mică bucurie, am organizat acest eveniment. Desigur că pe toți nu-i poți face fericiți, dar ne-am gândit că 10 clienți vor merge acasă cu cadouri de preț.

 

 

Vă propunem în continuare să vizualizați o galerie foto de la eveniment:

P.


Articolul precedentDrochienii au arătat cine sunt „stăpânii” Diviziei B
Articolul următor(Video) De ce astăzi polițiștii au tras pe dreapta mai mulți șoferi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.