Locul II pentru Corul „Orantis” la Festivalul Concurs coral de muzică sacră din Botoșani

0
3698

Cu o pasiune neîncetată pentru muzica corală, membrii Corului „Orantis” de la Palatul de Cultură din Soroca, au participat la Festivalul Concurs coral de muzică sacră din Botoșani. La ediția a IV-a a acestui festival, membrii corului „Orantis” au obținut locul II. Acest eveniment a reunit coruri de adulți și copii din întreaga țară și a oferit o oportunitate unică de a promova muzica sacră și muzica corală, exprimând frumusețea și emoția pe care acestea le pot transmite. 

Participarea în acest eveniment a fost o experiență emoționantă pentru membrii corului, care au demonstrat pasiune și dedicare în ceea ce fac. Gheorghe Beșleaga, unul dintre membrii corului „Orantis” a împărtășit cu noi sentimentele sale: „Împreună cu toți colegii mei, aducem mulțumiri deosebite doamnei Dirijoare Veronica Chițan, care are o energie și o dragoste nemaipomenită pentru muzica corală și care a contribuit la succesul nostru în acest festival. Evenimente precum Festivalul Concurs coral de muzică sacră din Botoșani ar trebui să fie organizate și în continuare, pentru a promova muzica corală și pentru a permite corurilor să se bucure de această artă.”

Participarea Corului „Orantis” la acest festival a reprezentat o oportunitate importantă de a întâlni și a interacționa cu alte coruri. La fel, festivalurile de muzică sacră și corală sunt importante nu numai pentru a promova această artă, ci și pentru a păstra tradițiile culturale și religioase în viață. Muzica sacră a fost și rămâne o formă de exprimare a credinței și a spiritualității umane, iar festivalurile de acest gen reprezintă o modalitate de a celebra aceste valori.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCentrele de Tineret din satele Vasilcău și Badiceni vor fi dotate cu echipamente și mobilier, gratuit
Articolul următorMeteo: vremea caldă se lasă așteptată, iar minimile de azi ar putea fi de -6 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.