Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare conține 67 de țări, inclusiv România și Ucraina

0
207
Foto: pixabay.com

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a aprobat Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 26 octombrie. Documentul conține 67 de state, printre care România, Rusia și Ucraina, transmite MOLDPRES.

Lista a fost elaborată în conformitate cu decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și va fi valabilă două săptămâni. Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 50 de cazuri la o sută de mii de populație.

Persoanele care vor intra pe teritoriul R. Moldova din țările incluse în listă vor completa obligatoriu o fișă epidemiologică și vor intra în izolare pentru 14 zile.

Articolul precedentDe astăzi, trecem la vremea de iarnă
Articolul următorNu poți iubi Moldova și, în același timp, urî moldovenii…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.