La Soroca va funcționa „nivelul portocaliu” de infectare cu coronavirus

0
505

  Printr-o decizie a Comisiei Naționale de Sănătate Publică, în 26 de unități administrative ale Republicii Moldova va funcționa „nivelul roșu” de infectare cu coronavirus. Acestea sunt raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Cahul, Călărași, Cimișlia, Comrat, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Florești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Ocnița, Rezina, Sângerei, Șoldănești, Strășeni, Telenești, Ungheni, Vulcănești, Transnistria, precum și în municipiile Bălți și Chișinău.

În raioanele Briceni, Cantemir, Căușeni, Ceadâr Lunga, Fălești, Glodeni, Hâncești, Râșcani, Soroca, Ștefan Vodă și Taraclia va funcționa „nivelul portocaliu” de infectare cu coronavirus… Și doar în raionul Leova funcționa „nivelul galben” de infectare cu coronavirus.

Acest „statut” va fi revăzut o dată la două săptămâni, iar unitățile administrative vor trece dintr-o categorie în altă, în dependență de nivelul de infectare. La fel, de acest nivel depind și măsurile de restricție și carantinare.


Articolul precedent+319 cazuri de COVID-19 sunt confirmate astăzi în republică: Un medic decedat și zero cazuri noi în raionul Soroca
Articolul următorIată-i pe cei mai buni pedagogi soroceni ai anului 2020!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.