La reparația drumului spre Otaci se lucrează și noaptea / VIDEO

0
1540

Lucrările de reparație a traseului care leagă Soroca de Otaci, în special tronsonul de la Șolcani, sunt în toi. Ca să reușească totul la termen, lucrările se efectuează și noaptea. Aseară la miezul nopții, pe porțiunea dintre satele Cureșnița Nouă și Grigorăuca, am surprins muncitorii în plină activitate.

Amintim că la mijlocul verii trecute la Guvern a avut loc ceremonia de semnare a contractului de execuție a lucrărilor de reabilitare a drumului Soroca-Arionesti-Otaci. Executorii lucrărilor au fost selectați compania turcă “ONUR” (sectorul Șolcani-Arionești) și cea autohtonă “Ruta Dor” (sectorul Arionești-Otaci).

Despre starea proastă a acestuia am scris de nenumărate ori, pentru el au fost alocați bani încă în 2016, iar Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor anunţa cu mare tam-tam despre începerea reparaţiei tronsonului de drum Şolcani-Arioneşti (R9) cu o lungime de 31 de kilometri. Cu împrumutul de 17,9 milioane de euro, oferit de Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare, lucrările s-au oprit pe motiv că una dintre companiile alese a intrat în faliment.

VEZI ȘI:

Astăzi la Chișinău s-a semnat contractul pentru reparația drumului ce leagă raionul Soroca de Otaci / VIDEO

S-a dat start lucrărilor de construcție a drumului spre Otaci, la eveniment a participat și Președinta Maia Sandu / VIDEO

Reparaţia drumului Şolcani-Arioneşti (R9): a fi sau a nu fi?

Reparaţia drumului Şolcani‑Arioneşti (R9): a fi sau a nu fi? (2)

 


Articolul precedentHoroscopul zilei de joi, 6 iunie 2024: Taurul poate aștepta diverse surprize și răsturnări de situație, dar toate pozitive, află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi
Articolul următorCum trebuie să procedezi dacă spargi un produs în magazin. Ești obligat să plătești daunele?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.