La împlinirea a 65 de ani, a organizat Festivalul fotbalistic „Invită Canțâr Dumitru”

1
209
   Cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la naștere, unul din cei mai prolifici antrenori de copii din Soroca, Dumitru Canțâr, a invitat câteva echipe de fotbal la Festival fotbalistic „Invită Canțâr Dumitru”.
  La competiție au participați nu mai puțin de 45 de copii, întruniți în patru echipe – EFA din Visoca, „Rapid” (formată din copiii colaboratorilor Penitenciarului nr.6 din Soroca, antrenată de omagiat), precum și Filialele din Rublenița și Soroca a Școlii Sportive Raionale.
  Asociația de Fotbal din raionul Soroca, toți iubitorii „regelui sportului” îl felicită pe omagiat și-i dorește sănătate și succese în munca nobilă!

Articolul precedentUn pasager a fost salvat de la moarte de membrii unui echipaj a companiei aeriene Air Moldova
Articolul următorAstăzi, unul din cei mai de vază promotori ai valorilor naționale, soroceanul Pavel Gâscă, ar fi împlinit 100 de ani!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.