La iarmarocul „Produs de Soroca” și la festivalul „Fanfara Argintie” poliția va fi cu ochii în patru

0
426
    Poliţia va asigura ordinea publică la evenimentele cultural-artistice preconizate în Soroca. În legătură cu organizarea iarmarocului „Produs de Soroca” și a festivalului concurs „Fanfara argintie”, care vor avea loc duminică, 12 iunie, în Piața Libertății din municipiul Soroca, cetățenii trebuie să cunoască că, în perimetrul străzilor Independenței și Ștefan cel Mare, în intervalul orelor 10:00 – 11:00, va fi sistată circulația rutieră.
 Poliția din Soroca va asigura ordinea publică și circulația rutieră pe perioada desfășurării festivalului. În acest context, oamenii legii solicită atât participanților la eveniment, cât şi tuturor cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine pentru ca acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime.
Participanții sunt obligați:
*să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor;
*să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea evenimentului şi de la incitarea la astfel de acţiuni;
*să părăsească evenimentul la cererea organizatorului şi/sau a reprezentantului autorităţii administraţiei publice locale ori a organului de poliţie;
*în timpul evenimentului să nu deţină arme, obiecte explozive sau orice substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.
   Totodată, participanții la eveniment sunt îndemnați, în caz de urgență, să apeleze numărul 112 sau să se adreseze cu încredere celui mai apropiat polițist ori de câte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică, astfel încât evenimentele care vor avea loc să se desfășoare fără abateri de la legislație.
 Informăm că toate acțiunile ilegale admise în cadrul manifestației vor fi înregistrate și documentate conform legislației.
Inspectoratul de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.