La Filiala Copii „Steliana Grama” se promovează valorile culturale prin artă și literatură / VIDEO

0
114

La Biblioteca Copii „Steliana Grama” din municipiul Soroca, energiile copiilor au vibrat într-un ritm special, plin de curiozitate și entuziasm, când micuții de la IP Gimnaziul Zastînca ,,Nicolae Cornea” au pășit pentru prima oară pragul bibliotecii. Elevii, au venit cu un mic program variat, dedicat anotimpului toamna.

Recitalul de poezie a fost o adevărată incursiune în lumea cuvintelor frumos împletite, iar cântecul a răsunat în sala de lectură, aducând bucurie în inimile celor prezenți. Dansurile și sceneta au adăugat culori calde tomnatice, transformând biblioteca într-un loc magic al creației și expresiei artistice.

„Pentru noi, sfârșitul acestui an a fost marcat și de un moment special. Noi, Filiala Copii „Steliana Grama” am semnat un acord de parteneriat împreună cu IP Gimnaziul Zastînca. Suntem nerăbdători să urmărim evoluția acestei frumoase colaborări, știind că aceasta va contribui la promovarea valorilor culturale și educative. Ne dorim să plantăm semințele cunoașterii în sufletele acestor tineri, pregătindu-i pentru viitor”, ne-a spus Maria Purici, bibliotecar principal Biblioteca Copii „Steliana Grama”.

Articolul precedentMirela Popa: „Poezia – modalitate de a transforma durerea în artă”
Articolul următorCum ajută Grupul de Acțiune Locală „Trei Coline” antreprenorii din sate în raioanele Rezina, Șoldănești și Telenești? / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.