La Comarna, drumul bun și accesibil a fost dat în exploatare, iar la Vasilcău încă mai persistă ceața / VIDEO

0
139

Vă mai aduceți aminte de lansarea pompoasă a proiectului „Drumuri bune și accesibile în comuna Comarna, județul Iași și comuna Vasilcău, raionul Soroca (Republica Moldova)”?

Dacă ați uitat evenimentul din primăvară, vă reamintim că este vorba despre un proiect ambițios pentru ambele comunități, în suma de 2,3 milioane de euro, care prevedea modernizarea a 3,7 km de drum pe tronsonul Volovița-Vasilcău, întru bucuria a 2598 de locuitori din zonă. Păi, să știți că la Comarnic cei 4,2 km de drum au fost deja dați în exploatare, iar la Vasilcău totul se află încă în ceață și la nivelul bunelor intenții…

Vă propunem spre vizionare emisiunea „OBSERVATORUL”, în cadrul căreia va fi pusă în discuție această temă. Participă: Veaceslav BURLACU, șeful Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat și Tudor GOLUB, primarul comunei Vasilcău.

Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDupă vestea rea, vine vestea bună – tariful la curentul electric va fi compensat. Vezi cui și cu cât
Articolul următorAtenție! În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2022, Consulatul General al României la Bălți nu desfășoară program de lucru cu publicul.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.