La aniversarea a 40 de ani, familia Onică are un vis, pe care deocamdată nu-l pot realiza / VIDEO

0
2098

Valentina Onică a fost una dintre invitatele noastre care a acceptat să răspundă anterior la întrebări în cadrul emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția Observatorul de Nord. Am discutat cu ea despre familie, școală și universitate, cum și unde și-a întâlnit soțul, cele trei fiice, gospodăria cu flori, păuni și alte vietăți, de ce a plecat de la Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, activitatea în societatea civilă și multe altele.

Invitata noastră ne-a vorbit și despre aniversarea a 40 de ani de la căsătoria cu Boris Onică și visul lor, pe care deocamdată nu-l pot realiza.

Urmăriți emisiunea integrală AICI.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentSvetlana ȘAPOVALOV: „Împletitul în lozie a fost și este una din cărțile de vizită a Câmpiei Sorocii” (II) / VIDEO
Articolul următorCe reprezintă, de fapt, culorile pastilelor. Un farmacist explică de ce sunt galbene, roşii sau albastre
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.