Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi anulate definitiv

0
41

   Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), a anunțat că dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se vor juca în vara anului 2021, vor fi anulate definitiv, scrie Descopera.ro. „Înțeleg poziția partenerilor noștri din Japonia”, a spus Thomas Bach, într-un interviu acordat celor de la BBC.

Oficialul CIO făcea referire la declarația lui Yoshiro Mori, președintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care a precizat că totul se va decide la finalul lunii aprilie 2021. Dacă pandemia nu va trece până atunci, JO se vor anula definitiv. „Nu putem să angajăm încontinuu între 3.000 și 5.000 de oameni pentru a reuși să organizăm competiția.

Pe 24 martie, CIO a anunțat că JO de la Tokyo, programate inițial pentru perioada 24 iulie – 9 august 2020, se vor muta în vara anului 2021, 23 iulie – 8 august.

Articolul precedentAscultați ce spune doctorul : 10 motive să nu ne temem de coronavirus”
Articolul următorÎți este frică de păianjeni? Iată ce trebuie să știi despre ei…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.