Jens Stoltenberg: războiul se va termina la masa negocierilor, probabil. Marco Șevcenco: războiul se va termina doar când rușii se vor retrage complet de pe teritoriul nostru

0
141

  Ieri, doi oficiali și-au expus  părerea în ceea ce privește sfârșitul războiului din Ucraina. Ambii au fost de părerea că Rusia nu va câștiga și că un altfel de deznodământ ar fi tragic nu doar pentru Ucraina, dar pentru toată Europa.

  Astfel, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, este de părerea că războiul din Ucraina se va termina la masa negocierilor probabil, însă rezultatul negocierilor depinde în totalitate de situaţia de pe câmpul de luptă, iar ambasadorul Kievului la Chișinău, Marco Șevcenco, a declarat că războiul va lua sfârșit doar atunci când trupele rusești se vor retrage de pe toate teritoriile ocupate.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentMeteorologii n-au dat greș: astăzi vom avea ploi cu lapoviță, în raioanele de nord
Articolul următorÎn decembrie prețul de achiziționare a gazelor ar putea să scadă, dar acest lucru nu se va reflecta și în facturi
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.