Iuliana Cantaragiu, după vizita de lucru la Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca: „Cu încredere și bună cooperare vom avea și noi o țară verde”

0
109
   Vizitelele de verificare a pregătirii sectorului silvic pentru implementarea programului de împădurire au continuat  la Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca, scrie pe pagina sa de Facebook ex-ministra Mediului, actuala consiieră prezidențială, Iuliana Cantaragiu.
  „Întreprinderea are un potențial de creștere a materialului săditor pe cca 30 ha, și un potențial pentru dezvoltarea unui sistem de irigare pentru a spori creșterea de material săditor, ceea ce este foarte bine. Urmează ca acest potențial să fie valorificat și cât mai curând posibil.  Vreau să-i mulțumesc în mod special domnului Mihai Pânzaru, inginer silvic șef în cadrul întreprinderii pentru tot efortul depus în colectarea terenurilor pentru programul de împădurire, acumulând la ora actuală 1095 ha, cu actele în regulă și cu contractele încheiate cu APL-uri. Cu încredere și bună cooperare vom avea și noi o țară verde”, scrie doamna Cantaragiu.
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCrăciunul pe stil vechi: tradiții și superstiții
Articolul următorLa ce foloseşte partea albastră a radierei, de fapt. Detaliul genial pe care ai fi vrut să îl ştii când încă erai la şcoală
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.