Irina Rimes a călătorit în Saint-Tropez, alături de iubitul ei, David Goldcher

0
267

  Moldoveanca Irina Rimes a avut parte de o escapadă romantică și activă împreună cu iubitul ei, francezul David Goldcher. Cei doi au cutreierat drumurile din Saint-Tropez, un oraș din Franța. Interpreta acum locuiește împreună cu David în țara lui natală.

Irina a publicat o serie de fotografii cu peisajele frumoase și parcă rupte din povești. „La 10 km de Saint Tropez (care-i oraș frumos, n-am ce spune, dar nu frumusețea aia de te lovește în moalele capului), spre Ramatuelle, mai exact bagi pe Waze Cap Taillat, se găsește o potecă de vreo 2,5 km de-a lungul plajei Escaletului ((🤷🏻‍♀️) la plage de l’Escalet așa-i zice) până în vârful peninsulei (aceea care se vede în spate în prima poză). Impresionant de frumos. Video spam pe instastory ”, a scris interpreta.

După o excursie activă și plină cu peisaje pitorești scăldate de apa azurie a mării Mediterane, cei doi s-au refugiat pe divanul de acasă și au privit meciul de fotbal desfășurat ieri între Germania și Franța.

Reamintim că la începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes are o poveste de dragoste, totul a fost confirmat cu prima fotografie publicată de interpretă în care apare împreună cu francezul David Goldcher. Cei doi acum sunt stabiliți în Franța. (SURSA: ea.md)

 

Articolul precedentPloaia de astăzi a inundat mai multe gospodării din Slobozia-Cremene / VIDEO
Articolul următorCauza probabilă a incendiului de la casa socială – neatenția în timpul fumatului / VIDEO LIVE
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.