Instituțiile de educație timpurile din Soroca au primit loturi de mobilier nou, în cadrul proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”

0
74
  Serviciul de presă al primăriei Soroca informează că, noi loturi de mobilier au ajuns la instituțiile de educației timpurie din municipiul Soroca, în cadrul Proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”.
     Conform sursei, prin intermediul acestui proiect, la care primăria este partener de bază,  în grădinițe sunt efectuate lucrări de reparații. Astfel, grădinița nr.13 va beneficia de o sală de sport reparată capital de circa 70 m2; în grădinița nr.6 vor fi reparate patru grupe; în grădinița 12- o grupă; în grădinița nr.5- o grupă și un dormitor, iar la grădinița nr. 1 se construiesc două foișoare, se repară coridorul în blocul administrativ și pardoseala într-o grupă.
   Amintim că, Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova” este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), co-finanțat de Uniunea Europeană și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAu fost alocați 800.000 de lei, dar…face. Primăria a construit trepte care duc din cartierul „Stil” spre faleza Nistrului
Articolul următorRezultatele sondajului: Cum s-au schimbat condițiile în transportul public după majorarea tarifelor?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.