Inspectoratul de Poliție Soroca și-a deschis ușile în numele securității în rândurile tinerilor / VIDEO

0
443

 Recent, Inspectoratul de Poliție Soroca, în cadrul Programului de granturi mici „Împreună pentru o comunitate mai sigură” și proiectului „Pe scurt”, care este orientat spre promovarea Securității Comunitare Urgente în rândul tinerilor, și-a deschis ușile în fața unui grup de tineri, care au aflat mai multe lucruri interesante despre securitatea comunitară. Beneficiari ai acestui proiect sunt 40 de tineri din cinci instituții de învățământ – Gimnaziile Racovăț și Rublenița, Liceele teoretice „Constantin Stere” și Visoca și Colegiul „Mihai Eminescu”.

Gazda evenimentului, șeful Inspectoratului de poliție Soroca, comisarul-șef Octavian Cebotarenco și subalternii săi au povestit lucruri interesante și utile tinerilor, care au fost ghidați și de coordonatoarea locală a proiectului, doamna Stela Tagadiuc, director-adjunct la LT „Constantin Stere”.

Vă propunem pentru vizionare un material VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean.

Articolul precedentCurs valutar: leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorAtenție! Cetatea Soroca și-a închis porțile pentru vizitatori până la sfârșitul anului 2023
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.