Ingredientul banal care ține la distanță furnicile. Trucul este foarte eficient

0
169

Sunt cele mai harnice vietăți, dar sunt musafiri nedoriți în locuințele noastre. Apariția lor este o problemă cu care se confruntă nu doar cei care stau la casă, dar și cei de la bloc. Află, din rândurile de mai jos, care este ingredientul banal care ține la distanță furnicile. Trucul este foarte eficient.

Cum scăpăm de insectele nedorite

Furnicile pot invada rapid o casă și vor continua să apară în număr mare dacă găsesc o sursă de hrană. Din fericire, există câteva metode simple, eficiente și pentru care nu trebuie să folosim substanțe chimice puternice sau toxice.

Un truc folosit de multe persoane a devenit tot mai popular în mediul online, fiind recomandat de un număr mare de internauți. Este simplu, ieftin, eficient și, fără doar și poate, ai deja ingredientul principal în casă.

Care este ingredientul banal care ține la distanță furnicile

Ingredientul banal care ține la distanță furnicile este săpunul, mai ales când este combinat cu un spray pentru curățarea suprafețelor din sticlă. Astfel, vei scăpa și de musafirii nedoriți, dar îți vei curăța și casa.

Trucul este surprinzător de simplu de pus în aplicare. Tot ce trebuie să faci este să amesteci, într-un recipient cu pulverizator, săpun lichid și un produs de spălat geamurile.

Pulverizează soluția obținută în locurile folosite de furnici drept căi de acces în locuință sau direct pe insectele ce îți ies în cale.

Cum funcționează

De ce funcționează: Săpunurile și detergenții pentru sticlă conțin substanțe chimice ce ucid furnicile la contact. În scurt timp, vei vedea că aceste vietăți o să dispară complet din casa ta. Reaplică tratamentul o dată pe săptămână.

Un alt ingredient din bucătărie cu efect repelent este scorțișoara măcinată. Acest condiment are un miros neplăcut pentru furnici, vor evita cu orice preț să se apropie de zona în care este pusă pulberea.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentФЕЙК: Вашингтон использовал лабораторию в Мариуполе для борьбы с Россией и ее народом
Articolul următorCum scapi de păianjenii din casă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.