Infrastructura de ape uzate din municipiul Soroca va fi extinsă și îmbunătățită

0
126

Comisia politică externă și integrare europeană și Comisia economie, buget și finanțe au decis să propună plenului Parlamentului ratificarea Acordului de finanțare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

Pentru realizarea proiectului Republica Moldova va primi un grant în valoare de 1,55 milioane de euro și va contracta un credit de stat extern în valoare de 44,1 milioane de euro. Acordul de finanțare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” a fost semnat la 21 aprilie 2022. Acest proiect prevede și extinderea și îmbunătățirea infrastructurii de ape uzate în municipiul Soroca. (Dan AOLEI)


Articolul precedentCompensații majorate pentru persoanele cu dezabilități, la serviciile de transport
Articolul următorTest de cultură generală
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.