Incredibil, dar adevărat — gripa sezonieră a… dispărut

0
70
Foto: pixabay.com

După cum afirmă epidemiologii, sezonul rece practic s-a sfârșit, iar cazuri de gripă sezonieră nu au fost înregistrate în Republica Moldova.

Acest lucru se explică nu doar prin numărul persoanelor care s-au vaccinat contra gripei — acest număr de persoane este infim, ca întotdeauna, dar faptului că lumea s-a protejat mai bine de frica infectării cu Covid-19. Astfel, spălatul pe mâni, dezinfectarea, purtarea măștilor și păstrarea distanței fizice au fost decisive. Apropo, medicii mai spun că și numărul virozelor este mai mic decât în alți ani. (INFO OdN)


Articolul precedentConsiliul Județean Suceava a aprobat proiectul “Tur virtual prin Cetățile Suceava și Soroca – medievale, moderne și contemporane”
Articolul următor1380 de cazuri noi de infectare au fost înregistrate azi, iar 1896 de persoane au fost vindecate. În raionul Soroca – 27 de persoane infectate.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.