Incredibil! În acest an toată lumea are aceiași vârstă – 2022 de ani!

0
592

Se întâmplă o singură dată în 1000 de ani. În acest an toată lumea are aceiași vârstă – 2022 de ani! Dacă nu mă credeți, adunați la vârsta care o aveți anul nașterii și … ce o să primiți? 2022! Acest „fenomen” nu pot să-l explice nici savanții. 

De exemplu, eu sunt născut în anul 1960 și am 62 de ani: 1960+62=2022! Încercați și Dumneavoastră or, altă astfel de ocazie puteți avea doar peste 1000 de ani! (SURSA: Internet)

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Roll Kebab ” SRL , printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”
Articolul următorMagazinul “Emy & Lia”, printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.