Incendiu în centrul municipiului Soroca, a ars un apartament de la etajul 5 / VIDEO

0
3619

Astăzi după masă a avut loc un incendiu pe strada Ștefan cel Mare, 28, din Soroca. Mai exact a ars un apartament dintr-un bloc locativ situat în centrul municipiului.

Fumul a fost observat de vecini, care au și alertat pompierii. Aceștia au lichidat focul, au spars geamurile de la scară, pentru că fumul intra și în alte apartamente.

“La fața locului au fost îndreptate două autospeciale în componența a 12 salvatori. Incendiul s-a produs într-un apartament cu două odăi, în rezultat au fost distruse bunurile materiale complet dintr-o odaie de locuit și parțial bunurile materiale din altă odaie de locuit şi antreu. Cauza probabilă a incendiului se stabilește. În acest context salvatorii îndeamnă cetățenii să respecte Regulile de Apărare Împotriva Incendiilor în sectorul locativ, iar în situații de urgență să apeleze la numărul de telefon 112” ne-a informat Eugeniu Doga, șef al Serviciului prevenție al DSE Soroca, maior al s/intern.

Articolul precedentPoliția cere ajutor: Un tânăr de 22 de ani a dispărut fără urmă
Articolul următorCe să dărui de Sfântul Valentin în funcție de zodie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.