Încă un caz nou de COVID-19 la Soroca, dintre cele 14 confirmate astăzi

0
4882

Încă 14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, au comunicat autoritățile după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Majoritatea cazurilor noi sunt cu transmitere locală, inclusiv un caz nou este din raionul Soroca.

Dintre cele 14 cazuri noi, 4 sunt de import, fiind înregistrat și primul caz de COVID-19 din România.  Alte 10 cazuri sunt cu transmitere locală.

Potrivit hărții interactive lansată de autorități, unde poate fi urmărită evoluția situației epidemiologce în țară, numărul de cazuri confirmate crește. Totodată, raionul Soroca a coborât de pe locul trei pe locul șase după numărul de cazuri.

Astfel, în Chișinău sunt înregistrate 37 de cazuri, Hâncești – 16, Ștefan Vodă – 7, Căușeni și Ialoveni câte 6 cazuri, Soroca – 5 cazuri. Anenii Noi și Sângerei câte 3 cazuri, Cantemir și teritoriile de Este câte 2 cazuri, câte un caz este înregistrat în Basarabeasca, Cahul, Călărași, Dubăsari, Florești, Leova, Orhei.

În total, la această oră, sunt confirmate 94 de cazuri de COVID-19. Până acum în Republica Moldova au fost investigate privind prezența coronavirusului 792 de persoane.

Articolul precedentCONCURS DE GRANTURI: Tinerii din raionul Soroca pot obține finanțare pentru proiecte în comunitățile lor
Articolul următorUn bărbat din Soroca a fost omorât în apartamentul său, poliția a identificat un suspect
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.