Încă o sâmbătă neagră pentru echipele sorocene: înfrângeri pe linie și nici un gol marcat

0
252

După câteva etape, când îți era mai mare dragul să privești la clasamentul Ligii a II-a, fotbaliștii celor trei echipe sorocene ne-au întors cu picioarele pe pământ și ne-au dat de înțeles că și visele frumoase au o limită și că mai urmează, probabil ani buni, până când și noi vom avea parte de un fotbal mai de Doamne ajută decât „sortul trei”, dacă veni vorba.

Altfel, am scris că fotbaliștii soroceni nu au marcat nici un gol, în această etapă, dar am greșit, fiindcă avem și noi trei (ne)reușite – două goluri „pe obrazul” portarului de la FC Inter (care, de altfel, gafează monumental în ultimele etape) și un autogol (deși, în astfel de cazuri nu este cazul să facem tam-tam, fiindcă oricine este pasibil de astfel de greșeli.

Să începem cu meciul de pe stadionul municipal din Soroca, care a confirmat forma proastă în care se află FC Inter, după un început de campionat promițător. Și problema nu este doar în punctele pierdute cu rivali de măsură sau poate de o clasă mai superioară, dar în faptul că fără frații Ursu și Vadim Rusu echipa din Soroca este una de pluton și nicidecum nu poate pretinde la rolul de lideri. În meciul cu pricina, elevii lui Marin Russu nu au prea avut ocazii de a marca și dacă meciul se termina la egalitate toată lumea avea motive de satisfacție. Până la urmă, însă, oaspeții au plecat acasă cu trei puncte și, chiar dacă în foia de joc  drept autor al celor două goluri  a fost trecut Ștefan Muntean (munitele 53 și 67), și portarul sorocean poate să-și înscrie la pasiv două asisturi de mai mare dra(c)gul…

Nu au avut sorți de izbândă nici fotbaliștii de la EFA, care s-au înclinat în fața oaspeților de la FC Edineț. Și în acest meci golul a fost marcat de soroceni (Vladislav Boiciuc, autogol în minutul 22)… Fără gol au revenit acasă și fotbaliștii de la FC Visoca, dar puțină lume se aștepta la alt rezultat or, echipa de la Pepeni este în mare formă. Marcând câte un gol în ambele reprize (prin același Diodor Strătilă, în minutele 42 și 79), FC Pepeni a rămas pe primul loc și are motive să spere la mai multe. De altfel, motive de a spera au și fotbaliștii soroceni, fiindcă până la finele competiției sunt multe etape.

Iată și rezultatele tehnice ale etapei, cu o remarcă obligatorie: printre marcatori sunt doi fotbaliști cu rădăcini în orașul de pe Nistru: FC ȚARIGRAD-ISCRA: 0-1; VULTURII CUTEZĂTORI-FC GRÎNICERUL: 4-0 (au marcat și Igor Lohov și Daniel Rotaru);  FC OLIMPIA-CF RÂȘCANI: 3-1.

După această etapă, FC Inter a coborât de pe podium, iar celelalte echipe, EFA și FC Visoca, sunt în partea a doua a clasamentului.

Clasamentul la zi

 

Următoarea etapă se va desfășura pe data de 5 noiembrie, cu începere de la ora 13:00. Pe stadionul din Soroca se vor confrunta FC Inter și FC Visoca, în meci direct – adică, oricum vom avea punct sau puncte. EFA are meci greu acasă, cu liderul FC Pepeni. Și celelelate meciuri prezintă interes: Vulturii Cutezători-FC Edineț, Locomotiva-CF Râșcani și FC Țarigrad-FC Sângerei. (Dan AOLEI)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAchitarea facturilor: cum poți calcula din ce categorie de vulnerabilitate faci parte
Articolul următorA pus un săculeț cu boabe de muștar în butoiul cu varză murată și a descoperit un truc genial
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.