Încă 5 soroceni au „înhățat” COVID – ul

0
194
Foto: pixabay.com

După efectuarea a 6200 de teste, alte 140 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, iri, în Republica Moldova, inclusiv 5 cazuri în raionul Soroca. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în  a ajuns la 261.947.

  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că încă 3 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 6.304.

Deces 6.302: Femeie de 72 de ani din or. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: boală renală cronică, pancretită cronică.

Deces 6.303: Femeie de 51 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, pielonifrită cronică, nefropatie, hepatită.

Deces 6.304: Femeie de 86 de ani din UTA Găgăuzia, internată în SR. Ceadîr-Lunga. Comorbidități: diabet zaharat,

 

Articolul precedentLa intrarea în Republica Moldova a fost „instalat” un „coridor verde”
Articolul următorPeștera Bechir din Soroca / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.