Încă 331 cazuri noi de infectare, inclusiv în raionul Soroca și 19 decese

0
367
Foto: pixabay.com
După efectuarea a 1257 de teste, alte 331 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova (inclusiv 3 cazuri ăn raionul Soroca),  iar bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 82 677 de cazuri. , 1 138 de persoane au fost tratate și externate. În total, avem 63 646 de pacienți vindecați.

Din numărul total de cazuri, 14 sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali – 4, personal auxiliar – 4. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 896 se află în stare gravă (dintre care 45 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1 554 – în stare de gravitate medie, iar ceilalți pacienți sunt în stare satisfăcătoare. În total, 4 118 persoane sunt în tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19, iar 25 759 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19.

Decesul 1 894: bărbat în vârstă de 79 de ani din raionul Strășeni, internat în data de 23 octombrie la SCR. Comorbidități: fibrilație atrială cronică tahisistolică, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Decesul 1 895: bărbat în vârstă de 63 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Decesul 1 896: bărbat în vârstă de 58 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie.

Decesul 1 897: bărbat în vârstă de 63 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiomiopatie, diabet zaharat.

Decesul 1 898: bărbat în vârstă de 60 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: tromboza venoasă membrelor inferioare, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Decesul 1 899: bărbat în vârstă de 63 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială.

Decesul 1 900: bărbat în vârstă de 78 de ani din raionul Ialoveni, internat în data de 25 octombrie la IMU. Comorbidități: nefropatie mixtă, pancreatită cronică, anemie, insuficiență renală.

Decesul 1 901: femeie în vârstă de 72 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 2 noiembrie la IMU. Comorbidități: nefropatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Decesul 1 902: bărbat în vârstă de 88 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 6 noiembrie la IMU. Comorbidități: insuficiență renală cronică, insuficiență cardiacă, boala cerebrovasculară cronică. leucoencefalopatie vasculară multifocală progresivă cronică.

Decesul 1 903: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Sângerei, internată în data de 31 octombrie la SR Sângerei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Decesul 1 904: bărbat în vârstă de 69 de ani din raionul Sângerei, internat în data de 4 noiembrie la SR Sângerei. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Decesul 1 905: femeie în vârstă de 69 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 30 octombrie la SCM „Sf. Arh. Mihail”. Comorbidități: obezitate, stare după mamectomie pe stânga, stare după strumectomie cu hipotiroidie postoperatorie.

Decesul 1 906: bărbat în vârstă de 72 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 25 octombrie la SCM „Sf. Arh. Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Decesul 1 907: bărbat în vârstă de 71 de ani din raionul Florești, internat în data de 16 octombrie la SR Florești. Comorbidități: fibrilaţie atrială tahisistolică, tromboflebită cronică a membrului inferior stâng.

Decesul 1 908: bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Bălți, internat în data de 20 octombrie la SC Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate gr. III, insuficiență hepatorenală.

Decesul 1 909: femeie în vârstă de 67 de ani din raionul Cantemir, internată în data de 30 octombrie la SR Cantemir. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 1 910: bărbat în vârstă de 64 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 23 octombrie la SCM nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculare și cerebrală, astm bronșic asociat, persistent, sever în exacerbare, obezitate gr. III.

Decesul 1 911: bărbat în vârstă de 77 de ani din raionul Căușeni, internat în data de 27 octombrie la SR Căușeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, infarct miocardic vechi, fibrilație atrială cronică.


Articolul precedentPatru miniștri democrați au plecat. Iată cine a venit în locul lor
Articolul următor Când dragostea și fericirea se înmulțesc la zece
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.