În trei luni, „electoratul paralel” a trimis acasă 423.000.000 de dolari

0
68

În pofida pandemiei, timp de trei luni (iulie, august și septembrie), electoratul paralel, pardon, muncitorii moldoveni de peste hotare au trimis familiilor lor din Republica Moldova 423.700.000 de dolari sau cu 28,6 la sută decât în perioada similară a anului trecut.

Conform datelor Băncii Naționale a Moldovei, cei mai mulți bani au venit din țările Uniunii Europene – 46,5 la sută, din alte țări – 38 la sută, iar din CSI doar 15,5 la sută. Cei mai „generoși” din UE au fost gastarbaiterii noștri din Italia, cu 30,6 la sută din toată suma, după care urmează Germania, Franța, Irlanda, România, Cehia, Spania, Portugalia, Belgia, Polonia, Grecia și Cipru.

Și totuși, partea leului revine muncitorilor moldoveni din Israel, care au trimis acasă 77.440.000 de dolari.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Reciclabilitate
Articolul următorMaia Sandu nu a câștigat turul I al alegerilor în doar 5 țări. Vezi care sunt acestea și cine a câștigat.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.