În satul Balinți a fost sfințit un izvor reparat și amenajat în cadrul Programului Național ”Satul European Expres” / GALERIE FOTO

0
334

Un eveniment important s-a petrecut la 10 mai în satul Balinți, comuna Iarova: Sfințirea sursei de apă ce alimentează satul de pe loc și cele din împrejurime. La acest eveniment s-au adunat mai mulți locuitori din sat care nu mai țin minte astfel de momente evidențiate ca acesta.

A fost prezent primarul Comunei Iarova datorită căruia s-a realizat acest proiect și care a bucurat lumea cu rezultatele bune a analizei de apă luată din izvor. Acum putem zice cu încredere că avem o carte de vizită a satului incomparabilă! Avem o comoară fără preț!

Lucrarea a fost executată în cadrul Programului Național ”Satul European Expres”, bugetul fiind de 454758 lei din cadrul Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.
Vera Zaremba, bibliotecară


Articolul precedentCum se pregătesc sorocenii de Paștele Blajinilor / VIDEO
Articolul următorVremea la Soroca:Prognoza meteo pentru sâmbătă, 11 mai 2024
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.