În Sâmbăta Floriilor sorocenii sunt îndemnați să contribuie la “Masa bucuriei”

0
558

În municipiul Soroca sunt pe ultima sută de metri pregătirile pentru campania tradițională de Paști “Masa bucuriei”. Această campanie este organizată de Misiunea Socială “Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, iar la Soroca partener este  Parohia “Sf. Martiri Brâncoveni”, și se va desfășura la 8 aprilie, în Sâmbăta Floriilor.

Voluntarii vor îndemna sorocenii să doneze din puținul lor pentru cei care nu au ce pune pe masa de sărbătoare. Magazinele unde în Soroca vă vor aștepta voluntarii sunt “Fourchette”, “Linella”, “Local”, “Prima” (Soroca Nouă), 5. “Passaj” (sectorul 3), “Tavi” (retranslatorul TV), “Ivancom “(Liceul “Ion Creangă”), “Valeritprim” (Renașterii), “Usatii Arcadie” (cetate) și “Lîsac Tatiana” (Planul nou).

Amintim că anul trecut sorocenii au adunat peste 1000 kg de produse alimentare, ce au fost distribuite bătrânilor, familiilor numeroase și celor imobilizați la pat.


Articolul precedentCurs valutar: Leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorPescari, strângeți undițele! În perioada 10 aprilie – 30 iunie a fost declarată perioadă de prohibiție a pescuitului
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.