În plină pandemie, ANOFM anunță despre 8442 de locuri vacante

0
181

Industria textilă și confecții oferă cele mai multe locuri de muncă, transmite MOLDPRES. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă /ANOFM/ a anunțat că, în baza de date, există în evidență 8442 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe dintre acestea se află în Chișinău – 2517 locuri de muncă, și Bălți – 1167. Potrivit datelor statistice prezentate de ANOFM, pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 1937 de locuri de muncă, ceea ce constituie circa 23% din numărul total de locuri vacante. Pentru locurile vacante în structurile autorităților publice este stabilit moratoriu temporar… Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați, ANOFM oferă 6505 locuri de muncă, ce constituie 77% din numărul total de locuri de muncă vacante. Cele mai multe locuri de muncă se găsesc în industria textilă și confecții – 2031, pe loc secund fiind cele din domeniul transportului şi telecomunicaţiilor – 856.

Articolul precedentUn nou succes al corului „Belcanto” – GRAND PRIX la un concurs online din Turcia!
Articolul următorMeteorologii au emis COD GALBEN: Află despre ce avertizează specialiștii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.