De pe aeroportul Mărculești vor fi executate zboruri, în perioada 24-28 octombrie. Vezi despre ce este vorba

0
409

  Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) anunță că a emis permisiunea de zbor operatorului aerian „Avio Otryad-Varna” OOD, care în perioada 24-28 octombrie curent va efectua distribuția aeriană a momelilor vaccinale contra rabiei la animalele sălbatice pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu excepția zonei de securitate de-a lungul râului Nistru și teritoriul Transnistriei.

„Zborurile vor fi efectuate de pe Aeroportul Internațional Mărculești și vor fi operate în porțiunea deschisă a spațiului aerian, la înălțimi joase (până la 300 m). În vederea asigurării siguranței și securității acestor zboruri, furnizorul de servicii de trafic aerian în comun cu structurile responsabile din cadrul Ministerului Apărării vor menține un schimb permanent de informații cu privire la securitatea spațiului aerian”, precizează AAC într-o notă informativă.

În același timp, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) în parteneriat cu autoritățile publice locale au demarat informarea populației cu privire la Campania de vaccinare contra rabiei a animalelor sălbatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.