În decembrie prețul de achiziționare a gazelor ar putea să scadă, dar acest lucru nu se va reflecta și în facturi

0
136

Invitați la emisiunea În Profunzime, de la Pro TV, viceministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu și expertul în energetică, Victor Parlicov, au declarat că în luna decembrie prețul la gazele procurate ar putea scade, dar această ieftinire nu se va reflecta și în facturile achitate de consumatori.

Cauza faptului că consumatorul final nu va simți această ieftinire ar fi devierile la prețurile de achiziționare a gazelor în lunile de vară. Altfel, în decembrie costul de cumpărare a 1000 metri cubi de gaze ar putea fi de circa 800 de dolari.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentJens Stoltenberg: războiul se va termina la masa negocierilor, probabil. Marco Șevcenco: războiul se va termina doar când rușii se vor retrage complet de pe teritoriul nostru
Articolul următorAzi și mâine există riscul deconectărilor de energie electrică
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.