În această săptămână facem totalurile concursului “Cuplurile tinereții”, participați și susțineți cu like-uri „Cuplurile de argint” și „Cuplurile de aur”!

0
498

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” a lansat un CONCURS cu cele mai îndrăgostite cupluri din raionul Soroca. În aceste zile vom face totalurile like-urilor pentru “Cuplurile tinereții”, deja voturile suplimentare nu se vor mai lua în calcul, iar voi puteți vota în continuare pentru cele mai frumoase „Cupluri de argint” și „Cupluri de aur”.

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” lansează un CONCURS pentru cele mai…

Опубликовано Observatorul de Nord Понедельник, 10 февраля 2020 г.

Pentru a vă înregistra în cele două categorii rămase în concurs, de argint și de aur, Trimiteți-ne pe (observatorul.concurs@gmail.com sau www.facebook.com/observatorul.md/ ori m. Soroca, str. Independenței, 75 ) o fotografie cu cupluri de la 40 la 99 de ani și nu uitați să specificați numele și vârsta celor din fotografii. 
Votarea va avea loc pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord”, și la final vom alege finaliștii cu cele mai multe like-uri: “Cuplul tinereții” (18-39 ani), “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani). Câștigătorii vor primi un calendar personalizat de perete și un abonament la “Observatorul de Nord”.
Iubește și… participă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.