În această săptămână, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Soroca

0
472

 În perioada 20-24 februarie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite populației din raioanele Sângerei, Telenești și SOROCA, scrie moldpres.md

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Soroca… Săptămâna trecută, 420 de copii din diferite localități ale raioanelor Sângerei și Telenești au fost consultați de medicii stomatologi.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Observatorul de Nord” face totalurile concursului de fotografii „Decada Dragostei”
Articolul următorCine trebuie să plătească facturile cetățenilor?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.