IMPORTANT! Persoanele care vin în RM din 45 țări sunt obligate să prezinte rezultatul negativ al testului RT-PCR. Vezi despre ce țări este vorba.

0
290

   Astăzi a intrat în vigoare noua listă a țărilor publicată de Ministerul Sănătății pentru care se solicită prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR la traversarea frontierei pe sensul de intrare în Republica Moldova. Aceasta conține 45 de țări, comunică MOLDPRES.

Potrivit MS, lista a fost elaborată în conformitate cu decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și va fi valabilă șapte zile. În noua listă au fost incluse și țări unde muncesc conaționali de-ai noștri, printre care Spania, Italia, Portugalia, Olanda, Irlanda, Franța, Canada și Marea Britanie.

Andorra
Argentina
Aruba
Belgia
Bermude
Bonaire Sint Eustatius și Saba
Botswana
Canada
Capul Verde
Cehia
Cipru
Croația
Curacao
Danemarca
Dominica
Elveția
Estonia
Finlanda
Franța
Georgia
Gibraltar
Grecia
Groenlanda
Insulele Cayman
Insulele Feroe
Irlanda
Islanda
Italia
Liechtenstein
Lituania
Luxemburg
Malta
Marea Britanie și Irlanda de Nord
Monaco
Muntenegru
Norvegia
Țările de Jos
Portugalia
San Marino
Seychelles
Slovacia
Slovenia
Spania
Statele Unite ale Americii
Suedia

Lista se actualizează o dată la șapte zile în ziua de vineri și intră în vigoare în ziua de luni a săptămânii următoare. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 350 cazuri la 100 000 populație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.