Important! Drumul de acces spre Soroca ar putea fi astăzi blocat de provocatori

0
899

Surse neoficiale ne-au informat că drumul de acces în municipiul Soroca, dinspre Chișinău, ar putea fi blocat astăzi de provocatori. Este vorba de aceleași forțe politice care protestează de ceva timp și în Capitală.

Se pare că aceștia vor bloca după ora 14:00 podul lui Bechir, așa că sorocenii și oaspeții care au drum spre Soroca, sunt îndemnați să aleagă în această perioadă a zilei drumuri alternative, pentru a nu fi prinsă în ambuteiaje. Totodată cetățenii sunt îndemnați să nu cadă în plasa provocatorilor, căci Republica Moldova fiind în stare de urgență, în zilele lucrătoare sunt interzise manifestațiile în care se vor bloca drumurile. Amenda o va achita fiecare din cei care încalcă legea, nu doar organizatorii. Astfel poliția va fi nevoită să intervină legal pentru deblocarea traseului. 


Articolul precedentDin luna aprilie, va fi pus în circulație un nou model de pașaport
Articolul următorProtestatari aduși la Soroca din mai multe regiuni / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.