Important! Cetățenii moldoveni care merg în România nu vor mai sta 14 zile în carantină!

0
93
imagine: radiochisinau.md

Ieri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România a actualizat lista țărilor cu risc sporit de infectare cu noul virus. După mai multă vreme, Republica Moldova nu se regăsește printre țările, cetățenii cărora sunt obligați să stea în carantină 14 zile.

Astfel, noile prevederi au intrat în vigoare de astăzi, 19 ianuarie, ora 00:00. Or, în ultimele zile, în Republica Moldova, numărul de cazuri noi de COVID-19 a scăzut considerabil.

 Pe de altă parte, vă reamintim că de  luni, 18 ianuarie, a intrat în vigoare lista actualizată a statelor pentru care se impune regim de autorizolare persoanelor care intră în Republica  Moldova. Astfel, din listă a fost scoasă Croația, Danemarca și Luxemburg. Lucru ce înseamnă că, din data de 18 ianuarie, cei care se întorc din aceste țări nu mai sunt nevoiți să stea în carantină timp de 14 zile. Totodată, au fost adăugate alte state, pentru care se impune autoizolarea pentru două săptămâni. Este vorba despre Irlanda, Malta și Spania.

 


Articolul precedentAstăzi, euro s-a depreciat cu 8 bani, iar dolarul crește cu 2 bani
Articolul următorVaccinul Pfiser, promis RM de România, ar putea ajunge la noi chiar în această săptămână
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.