ÎM „Direcția Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca” a rămas fără șef – Adrian Rusu și-a prezentat demisia, chiar de ziua lui de naștere

0
87
  Deznodământ oarecum (ne)așteptat în „epopeea” cu concedierea șefului de la Întreprinderea Municipală „Direcția Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca”, Adrian Rusu.
   În dimineața zilei de ieri, când Consiliul municipal trebuia să discute concedierea domnului Rusu, acesta a depus o cerere de plecare din funcție, din propria dorință. Astfel, întrebarea a fost scoasă de pe ordinea de zi.
   Vă reamintim că, anterior, la ședința din 27 mai 2022, consilierii au apreciat activitatea directorului Direcției Gospodăriei Locativ – Comunale, Adrian Rusu, cu calificativul „nesatisfăcător”, acesta fiind eliberat din funcție. La următoarea ședință, însă, și-au anulat decizia după notificarea Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.
  Contactat de noi, domnul Adrian Rusu a confirmat plecarea din funcție. Apropo, „evenimentul” s-a produs chiar de ziua lui de naștere – un cadou neordinar, nu-i așa?

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCURS VALUTAR: leul moldovenesc continuă să se deprecieze în raport cu euro și să crească, în raport cu dolarul
Articolul următorGhenadie Donos: “Acolo unde nu ai cu ce ajuta oamenii pe care îi conduci, cel puțin nu le încurca!”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.