Igor P: „Incendiile din Turcia mi-au stricat vacanța”

0
172

  ”După aproape doi ani de așteptare, 10 zile în urmă am plecat la odihnă, cu familia, în Turcia, dar vacanța ne-a fost dată peste cap de incendiile devastatoare din această țară. Nu știu ce se cunoaște aici despre acest dezastru, dar eu recent am revenit acasă din regiunea Degirment și confirm că lucrurile stau prost de tot. Oamenii sunt panicați, autoritățile par neputincioase în fața focului, elicopterele mișună de-asupra incendiiului, iar turiștii își strâng valizele”, aceasta ne-a mărturisit soroceanul Igor P., care a revenit din Turcia.

   Altfel, Igor și familia sa nu sunt unicii care și-au întrerupt odihna și au revenit acasă. Ba mai mult, odată reveniți în Republica Moldova turiștii sunt plasați în carantină pentru 14 zile. Or, o astfel de decizie a fost luată de Ministerul Sănătăţii, Muncii si Protecţiei Sociale de la Chișinău și a intrat în vigoare astăzi, 2 august.

   Cei drept, Igor P. nu va intra în carantină, fiindcă s-a vaccinat cu ambele doze.

 

Articolul precedentDupă mai multe săptămâni, situația epidemiologică, în raionul Soroca s-a îmbunătățit
Articolul următorSoroca revine în TOP-ul raioanelor cu cele mai multe cazuri de infectare cu COVID-19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.