Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
90

Ziarul „Observatorul de Nord” din 29 ianuarie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

1. „ S-a ieftinit curentul electric: la Chișinău cu 17 bani, iar la Soroca – cu 10 bani…”, un material informativ despre decizia AMRE de a micșora prețul la energia electrică.

2. „ PRIMARI, PĂZEA! Năluca „haiduciei” bântuie și pe la Soroca”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ Democrații soroceni rămân în coaliție cu socialiștii”, un material pe teme politice care reflect starea de lucruri în PDM, după ce 6 primari au părăsit formațiunea.

4. ”Diaspora face un cadou de preț bibliotecii din satul Egoreni” – un articol despre un act de caritate făcut de cetățenii din satul Egoreni, aflați la muncă peste hotare, pentru biblioteca din localitate.

5. „ Participarea cetățenilor în procesul decizional: MIMARE SAU DORINȚĂ SINCERĂ DE A SCHIMBA LUCRURILE?”, un material de la dezbaterea desfășurată în cadrul Proiectului „Buna guvernare”.

6. „ „Dialoguri plastice” între Soroca și Drochia”, o știre despre organizarea, de către elevii și profesorii Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca, a unei expoziții la Drochia.

7. „ Boris IVASI: „Dumnezeu ne-a dat multe oportunități de a ne dezvolta și ar fi mare păcat să nu le valorificăm. Construcția podului peste Nistru este una din ele” (I)”. Un amplu interviu, realizat de ziaristul Victor Cobăsneanu cu ex-vicepreședintele raionului Soroca, Boris Ivasi, la tema construcției podului peste Nistru.

8. „ Corul Veteranilor din Soroca — uniți prin dragostea faţă de cântec”, un material despre activitatea Corului veteranilor din Soroca, pregătit de jurnalistul Vadim Șterbate.

9. ” Trei localități din raionul Soroca vor fi în curând sate doar pe hârtie”, un material despre situația precară în care se găsesc satele mici din raionul Soroca.

10. „Educația sexuală trebuie începută în școală continuată în școală”, un material de educație sexuală, pregătit de Asociația Presei Independente.

11. „ UE// Patru primării din raionul Soroca nu vor mai avea probleme în ceea ce privește aprovizionarea cu apă potabilă” — o un material activitatea unui ONG în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova.

12. „ UE//Testarea instrumentală micșorează pierderile”, un material despre activitatea ONG „Colaborare”, care implementează un proiect în domeniul eficienței energetice, finanțat în cadrul Proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova.

13. „ Recorduri din întreaga lume în domeniul nunților”, un material-digest distractive, preluat din presa internațională

14. „ Cancerul de col uterin — boala țărilor sărace”, un material pe teme de sănătate, semnat de medicul Tatiana Morari.

15. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.