Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
58

Ziarul „Observatorul de Nord” din 2 aprilie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

1. „Soroceanul Nicolae Bulat a fost decorat cu Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri””, o informație despre decorarea unui sorocean cu o distincție din partea președintelui României.

2. „Alegerile parlamentare anticipate: ORI NE VOR ADUCE SCHIMBAREA, ORI „NE VOR PUNE CAPACUL”…”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ PS Ioan Moșneguțu la “Interviu cu soroceni””, o știre despre un interviu VIDEO realizat de jurnalistul Vadim Șterbate.

4. „Victor Tighinean: “Sunt foarte onorat să pot să întorc ceva înapoi comunității unde am crescut!”” – un interviu cu un om de afaceri sorocean, stabilit la Cluj Napoca, realizat de Vadim Șterbate.

5. „Fără glumă: ÎNCEPÂND CU 1 APRILIE, PĂRINȚII POT ÎNSCRIE COPIII ÎN CLASA ÎNTÂI” – un material despre demararea înscrierii elevilor în clasa I, la instituțiile de învățământ din raionul Soroca.

6. „Poetul Petre Popa: ”Trebuia să se întâmple ceva global ca să observăm omul de alături””, un material cu directorul Teatrului „Veniamin Apostol” din Soroca.

7. ”Din nou bat clopotele durerii…””, un material scris de prof.Ana Bejan, în memoria scriitorului, publicistului Ioan Mânăscurtă.

8. „Ce părere au sorocenii despre vaccinare?” — un expres-sondaj cu soroceni, realizat de stagiara Doina Purice.

9. „De la 1 aprilie până la 14 iunie 2021: ”concediu” pentru pescari — MAI PUNEȚI UNDIȚELE ÎN CUI”, un material informative pentru pescarii din raionul Soroca.

10. ”Bullying-ul și cicatricile emoționale adânci pe care le poate lăsa asupra copiilor”, pregătit de jurnalistul Ilie Gulca.

11. „FALS: Parlamentul european interzice cuvintele „mamă” și „tată””, un din cadrul Campaniei STOP FALS, care combate informațiile eronate care apar în unele surse mass-media.

12. „Maria Munteanu: ”Cartea reprezintă înțelepciunea minții și sufletul îți devine un generator de energie”, —un interviu cu o tânăra autoare, semnat de studenta la jurnalism, Doina Purice.

13. „Autogara, locul unde teama de coronavirus nu există”, un editorial semnat de stagiara Doina Purice.

14. „Aceeași Marie, altă pălărie”, un material semnat de membra Cercului de jurnalism de la LT „Ion Creangă”, Maria Spinei.

15. „Acel care n-are milă de dobitoc, nici dobitocul n-are milă de el”, un material semnat de membra Cercului de jurnalism de la LT „Ion Creangă”, Andreea Fornea.

16. „Horoscopul săptămânii, Sudocu, Bancuri, Caricaturi” – pagină de divertisment.


Articolul precedentFață de leul moldovenesc, euro crește cu 3 bani, iar dolarul cu 2 bani
Articolul următorOPINIE / Long story short: COVID-19, vaccin și informații Top Secret
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.