Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
84

SUMAR „Observatorul de Nord”, nr. 2 din 22 ianuarie 2021

1. „ Cum „Dealul Țiganilor” se duce la… vale”, un material-problemă, despre una din străzile municipiului Soroca, care a devenit impracticabilă nu doar pentru pietoni, dar și pentru Salvare sau pompieri.

2. „ Vizita Maiei Sandu la Kiev și Bruxelles ne dă speranțe, iar realitățile de la Chișinău ne toarnă plumb în picioare”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ Opt primari și un consilier din raionul Soroca au părăsit Partidul Democrat” – o Declarație a unui grup de primari PDM, care au părăsit formațiunea.

4. „ Ghenadie Muntean: ”Echipa PDM din raionul Soroca rămâne puternică și consolidată””, un răspuns Declarației celor opt primari, acordat de liderul local al partidului.

5. ” La Soroca a fost desemnată echipa responsabilă de vaccinarea anti-COVID-19” – un articol despre crearea la Soroca a grupului responsabil de procesul de vaccinare anti-COVID-19.

6. „ La Dărcăuți a fost instalat turnul de apă și se lucrează la amenajarea terenului aferent și la construcția cișmelei””, un material despre implementarea unui proiect finanțat de UE în localitățile raionului Soroca.

7. „ Ucraina va asigura finanțarea podului peste Nistru, de la Cosăuți-Iampil”, o știre despre decizia guvernului de la Kiev despre finanțarea integral a construcției podului peste Nistru.

8. „ Încă un succes de răsunet al corului „Belcanto”! De data acea la Concursul internațional de la Daugavpils”. Un material despre evoluția corului sorocean la un concurs online internațional.

9. „ UE // Băhrinești — un sat cu proiecte de succes”, un material semnat de jurnalistul Vadim Șterbate, despre activitatea Asociației Obștești din satul Bahrinești, care implementează un proiect european.

10. ”Vaccinarea contra COVID-19: întrebări și răspunsuri”, un material semnat de expert în medicină, medical Ala Tocarciuc.

11. „O nouă „perlă” marca OMS: „Al doilea an al pandemiei de Covid-19 ar putea fi chiar mai dur decât primul””, un material, semnat de jurnalistul Victor Cobăsneanu, despre declarațiile unor înalți demnitari de la Organizația Mondială a Sănătății.

12. „ Planul național de imunizare anti COVID-19 a fost aprobat de CNESP” — o știre despre adoptarea Planului Național de Imunizare.

13. „ Întreprinderile sociale, susținute de Republica Cehă să depășească impactul negativ al pandemiei”, un material despre ajutorul acordat de Guvernul Cehiei întreprinderilor sociale din Republica Moldova.

14. „ Raionul Soroca — lider la producerea conservelor și cașcavalului”, un material cu Hartă, despre raioanele din Republica Moldova și sfera lor de activitate. Material pregătit de ziariștii de la Moldova.org

15. „ Pescari, atenție pe gheață!”, un material-avertisment pentru pescari, în perioada rece a anului. Autor: Direcția Stare Excepțională Soroca.

16. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Versuri de Rodica Cuțescu, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Accident la zebră în centrul Sorocii
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Alt accident rutier în preajma locului unde a avut loc primul accident
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.