Harta Victoriilor Civice

0
55

   Proiectul „E timpul să fii activ”, implementat de Asociația Obștească „INFO DAVA”, în parteneriat cu ziarele „Observatorul de Nord” și „Cuvântul”, în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și KONRAD ADENAUER STIFTUNG a fost finalizat, iar cel mai elocvent rezultat al activităților noastre este reflectat cel mai bine pe această Hartă a Victoriilor Civice.

 

 

Mulțumim pentru colaborare tuturor partenerilor din cadrul Proiectului, Asociații Obștești și Organizații Non-Guvernamentale din Nordul și Centrul Republicii Moldova. Și precum astfel de proiecte nu au limite de implementare, ne dorim tuturor să facem tot ce ne stă în puteri pentru a spori în continuare nivelul de educație civică, a gândirii critice și a educației mediatice a cetățenilor și a micșora în continuare distanța dintre comunitățile noastre și Administrațiile Publice Locale.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene

Articolul precedent13 ani de la explozia care a zguduit Soroca. Ne-am învățat oare lecția? / VIDEO
Articolul următorSă nu ziceți că nu ați știut: riscați amendă de până la 12.500 lei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.